Ofertă de angajare


Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Sudură și Încercări de Materiale – ISIM Timișoara, cu sediul în Timișoara, strada Mihai Viteazul nr. 30, organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi:

-     1 post de cercetător ştiinţific gradul I în domeniul ”Inginerie Industrială și Management” - specialitatea ”Aplicații active în domeniul ultrasunetelor”, cod COR 214938: Tehnologii si echipamente neconvenționale

-     1 post de cercetător ştiinţific gradul I în domeniul ”Inginerie Industrială și Management” - specialitatea ”Prelucrări cu fascicule concentrate de energie – laser, fascicul de electroni, jet de apă”, cod COR 214938: Tehnologii si echipamente neconvenționale

-     1 post de cercetător ştiinţific gradul I în domeniul ”Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Robotică” - specialitatea Mașini și instalații mecanice, cod COR 214484: Mașini și instalații mecanice.

Concursurile se vor desfăşura conform Legii nr. 319/2003 privind Statutul personalului de cercetare-dezvoltare, în data de 31.10.2016 cu începere de la ora 09:00,  la sediul institutului.

Detalii despre regulament concurs + acte dosare

Dosarele de concurs se depun în termen de 30 de zile de la data apariţiei anunţului în ziar, la Biroul Resurse Umane al ISIM Timișoara.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la Biroul Resurse Umane al ISIM Timișoara, la tel. 0256-491831.

 


Copyright © 2014 ISIM Timisoara. Toate drepturile rezervate.